Muzički online ispraćaj

Proces žalovanja počinje kada je gubitak konačan. Nažalost, mnogi ljudi zbog subjektivnih i/ili objektivnih okolnosti nisu imali priliku da se oproste od pokojnika.

Žalost je reakcija i na druge gubitke. Veoma je važno da proces žalovanja uspešno završite, u cilju prevencije komplikovane rekcije žalosti koja nosi rizik kasnijeg nastanka telesne ili psihičke bolesti, problema u ponašanju i bolesti zavisnosti, socijalne stagnacije.

muzicki online ispracaj

Hatorum organizuje muzičke online ispraćaje u slučajevima kada, zbog okolnosti, ožalošćeni  nisu bili u mogućnosti da se oproste uživo.

Ova usluga je nastala za vreme pandemije, kada su okupljanja na grobljima bila zabranjena u cilju sprečavanja širenja zaraze.

Muzički online ispraćaj se organizuje u slučajevima velikih nesreća i masovnih grobnica, nestalih osoba ili ako zbog prostorne udaljenosti, kulturoloških specifičnosti, lične onespobljenosti ožalošćeni nisu stigli na sahranu ili im bilo nije dozvoljeno da prisustvuju sahrani zbog kulturoloških i religioznih specifičnosti ili drugih ličnih razloga, ili zbog okolnosti ne mogu da javno žale.

Nekada se muzički online ispraćaj organizuje u vreme zadušnica ili godišnjica, a nekada i više godina nakon gubitka, u cilju okupljanja porodice, prijatelja ili obožavatelja,posebno u slučajevima kada su ožalošćeni u raznim mestima ili državama.

Muzički online ispraćaj se može organizovati ukoliko trebate da se pozdravite i sa živom osobom, npr. kod odlaska u inostranstvo ili u slučaju npr. ljubavnog raskida, razvoda  koji ne možete da prebolite ili kada želite da obeležite godišnjicu gubitka neke javne ličnosti čiji ste obožavatelj.

Muzički ispraćaj se može organizovati i za decu ukoliko nisu prisustvovala sahrani, kako bi imala priliku da se oproste od svojih najmilijih. Muzički online ispraćaji se organizuju za jednu osobu ili grupu prema posebnom protokolu koji će Vam biti dostavljen.

Scroll to Top